ஓபிசி நிறுவனத்தின் பதிவுகளின் பட்டியல்

கட்டற்ற கலைக்களஞ்சியமான விக்கிப்பீடியாவில் இருந்து.
Jump to navigation Jump to search
எந்தவொரு நிதி பரிமாற்றத்திலும் (பங்குகள், பத்திரங்கள், பங்குகள், அந்நிய செலாவணி, முதலியன) ஈடுபட்டுள்ள பெரும்பாலான நிறுவனங்களின் உலகளாவிய பதிவகம் சட்டப்பூர்வ அடையாளகள்

பின்வரும் நிறுவனம்நாட்டின்  பதிவேடுகளின் முழுமையற்ற பட்டியலாகும்:

Afghanistan[தொகு]

  • Afghanistan Investment Support Agency - Company Verification
  • Minister of Commerce and Industries - Central Business Registry

Albania[தொகு]

Algeria[தொகு]

Angola[தொகு]

  • Ministry of Justice and Human Rights - Central Register of Business Names (Ficheiro Central de Denominações Sociais) (not searchable) (போர்த்துக்கேயம்)
  • Ministry of Finance - Registry of State Suppliers (registration required)(registration required) (போர்த்துக்கேயம்)

Anguilla[தொகு]

Argentina[தொகு]

  • Ministry of Justice and Human Rights (எசுப்பானியம்)
  • Official Gazette (Click on "Sociedades") (எசுப்பானியம்)
  • Federal Administration of Public Revenue - tax identification number (CUIT) check (எசுப்பானியம்)
  • National Securities Commission - Issuers
  • National Procurement Office - Providers (எசுப்பானியம்)
  • Ministry of Foreign Affairs and Worship - Directory of Importers/Exporters (எசுப்பானியம்)

Aruba[தொகு]

  • Aruba Chamber of Commerce and Industry

Australia[தொகு]

  • Australian Securities and Investments Commission - Search ASIC Registers
  • Australian Securities and Investments Commission - Datasets
  • Australian Business Register - Australian Business Number Lookup
  • Office of the Registrar of Indigenous Corporations - Search Corporations

Austria[தொகு]

  • Firmenbuch (செருமன் மொழி) Information on accessing the official corporate registry
  • Wiener Zeitung - Firmenmonitor (company notices) (செருமன் மொழி)
  • Financial Market Authority - Supervised Companies

Bangladesh[தொகு]

Barbados[தொகு]

  • Corporate Affairs and Intellectual Property Office - Registrants

Benin[தொகு]

  • Ministry of Industry, Trade, Small and Medium Enterprises - Business Registry (GUFE) (பிரெஞ்சு)
  • Ministry of Industry, Trade, Small and Medium Enterprises - Company Announcements (பிரெஞ்சு)
  • Chamber of Commerce and Industry - Directory of Businesses (பிரெஞ்சு)

Brazil[தொகு]

State/District Searchable
Acre இல்லை
Alagoas ஆம்
Amapá ஆம்
Amazonas இல்லை
Bahia ஆம்
Ceará இல்லை
Distrito Federal ஆம்
Espírito Santo ஆம்
Goiás இல்லை
Maranhão இல்லை
Mato Grosso ஆம்
Mato Grosso do Sul இல்லை
Minas Gerais ஆம்
Pará ஆம்
Paraíba இல்லை
Paraná ஆம்
Pernambuco ஆம்
Piauí இல்லை
Rio de Janeiro இல்லை
Rio Grande do Norte இல்லை
Rio Grande do Sul ஆம்
Rondônia ஆம்
Roraima ஆம்
Santa Catarina ஆம்
São Paulo ஆம்
Sergipe ஆம்
Tocantins இல்லை

British Virgin Islands[தொகு]

  • Financial Services Commission - Registry of Corporate Affairs (not searchable)

Burkina Faso[தொகு]

  • House of Enterprises (Maison de l'Entreprise) - Company search (பிரெஞ்சு)
  • Chamber of Commerce and Industry (பிரெஞ்சு)

Cameroon[தொகு]

  • Chamber of Commerce, Industry, Mines and Crafts (CCIMA) - Company Directory (பிரெஞ்சு)
  • Chamber of Commerce, Industry, Mines and Crafts (CCIMA) - Database of Industrial Enterprises (பிரெஞ்சு)
  • Ministry of Economy, Planning, and Regional Development - Business Directory (Annuaire des entreprises)
  • National Institute of Statistics - List of companies (பிரெஞ்சு)

Provincial and territorial registries[தொகு]

Province/Territory Freely searchable
Alberta ஆம்
British Columbia இல்லை
Manitoba இல்லை
New Brunswick ஆம்
Newfoundland and Labrador ஆம்
Northwest Territories ஆம்
Nova Scotia ஆம்
Nunavut வார்ப்புரு:TBD
Ontario இல்லை
Prince Edward Island ஆம்
Quebec ஆம்
Saskatchewan இல்லை
Yukon வார்ப்புரு:TBD

Cayman Islands[தொகு]

  • General Registry (subscription required) closed access publication – behind paywall
  • Cayman Islands Monetary Authority - Search for Entities

China, People's Republic of[தொகு]

  • State Administration for Industry and Commerce - Enterprise credit information system (சீனம்)
  • Credit China (சீனம்)
  • Ministry of Commerce - Corporate Credit Rating System (சீனம்)
  • State Administration of Taxation - Corporate credit rating inquiry (சீனம்)

Provincial, sub-provincial and municipal registries[தொகு]

  • Anhui Province - Anhui Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Hefei - Hefei Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Beijing - Beijing Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Chongqing - Chongqing Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Chongqing - Chongqing enterprise credit information system (சீனம்)
  • Fujian Province - Fujian Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Fujian Province - Fujian enterprise credit information system (சீனம்)
    • Fuzhou - Fuzhou enterprise credit information system (சீனம்)
    • Xiamen - Xiamen enterprise credit information system (சீனம்)
  • Gansu Province - Gansu Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Guangdong Province - Guangdong Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Guangzhou - Guangzhou Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Guangzhou - Guangzhou Commercial Registration Information (சீனம்)
    • Shenzhen - Market Supervision Administration of Shenzhen Municipality (சீனம்)
    • Shenzhen - Shenzhen enterprise credit information system (சீனம்)
  • Guangxi Province - Guangxi Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Guizhou Province - Guizhou Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Guizhou Province - Guizhou enterprise credit information system (சீனம்)
    • Guiyang - Guiyang Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Hainan Province - Hainan Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Hebei Province - Hebei Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Heilongjiang Province - Heilongjiang Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Heilongjiang Province - Heilongjiang enterprise credit information system (சீனம்)
    • Harbin - Harbin enterprise credit information system (சீனம்)
  • Henan Province - Henan Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Hubei Province - Hubei Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Wuhan - Wuhan Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Hunan Province - Hunan Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Hunan Province - Hunan enterprise credit information system (சீனம்)
  • Inner Mongolia - Inner Mongolia Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Inner Mongolia - Inner Mongolia enterprise credit information system (சீனம்)
  • Jiangsu Province - Jiangsu Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Wuxi - Wuxi enterprise credit information system (சீனம்)
  • Jiangxi Province - Jiangxi Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Jilin Province - Jilin Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Liaoning Province - Liaoning Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Liaoning Province - Liaoning enterprise credit information system (சீனம்)
    • Dalian - Dalian Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Dandong - Dandong Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Shenyang - Shenyang Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Ningxia Hui Autonomous Region - Ningxia Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Qinghai Province - Qinghai Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Shaanxi Province - Shaanxi Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Shaanxi Province - Shaanxi enterprise credit information system (சீனம்)
    • Xi'an - Xi'an Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Shandong Province - Shandong Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Dongying - Dongying enterprise credit information system (சீனம்)
    • Qingdao - Qingdao Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Weihai - Weihai Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Shanghai - Shanghai Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Shanxi Province - Shanxi Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Sichuan Province - Sichuan Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Sichuan Province - Sichuan enterprise credit information system (சீனம்)
    • Chengdu - Chengdu Administration for Industry and Commerce (in Chinese)
  • Tianjin - Tianjin City Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Binhai - Binhai company search (சீனம்)
  • Tibet Autonomous Region - Tibet Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Xinjiang Uyghur Autonomous Region - Xinjiang Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Yunnan Province - Yunnan Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Kunming - Kunming Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Zhejiang Province - Zhejiang Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
  • Zhejiang Province - Zhejiang enterprise credit information system (சீனம்)
    • Hangzhou - Hangzhou Administration for Industry and Commerce (சீனம்)
    • Hangzhou - Hangzhou enterprise credit information system (சீனம்)

Hong Kong[தொகு]

  • Hong Kong Integrated Companies Registry Information System (ICRIS) of Companies Register
  • Inland Revenue Department - Business Registration Number Enquiry
  • Securities and Futures Commission - Public Register of Licensed Persons and Registered Institutions